EnglishFoto galerijaNaslovnica

 

 

 

 

Iznajmljujemo apartmane u Okrugu  Gornjem, na otoku Čiovu. Okrug Gornji je 4 km udaljen od malog i povijesnog gradića Trogira s kojim je otok Čiovo povezan mostom.Svaki apartman ima dvije sobe, kuhinju i terasu s koje se pruža veličanstven pogled na more. Apartmani su novi, dobro opremljeni ( Klima uređaj, SAT TV) .

Opis lokacije - udaljenost:
more 200 m
centar mjesta 500 m
plaža 200 m
trgovina 200 m
restoran 500 m
zračna luka 10 km
parking

O Trogiru

Trogir je smješten u samom središtu Dalmacije, na istočnoj obali Jadranskog mora. Srce Trogira je maleni otok smješten između brijegova na kopnu i otoka Čiova. Trogir je gradić od 12000 stanovnika i centar je trogirske mikro-regije koja pokriva 250km2. Trogirska Rivijera je skup od 20 otoka, otočića i općina Seget, Marina i Okrug.

Trogir je spojen s mnogim Europskim gradovima preko organiziranih avionskih mreže. Aerodrom Split je udaljen samo 3km od Trogira, te ste tako doslovno, samo nekoliko sati udaljeni od ovog lijepog grada. Ako letite iz pravca Zagreba, bit će te u mogućnosti birati između više kombinacija dolaska, zato pitajte Vašu avio kompaniju o detaljima (većina europskih aviokompanija imaju dnevne veze s Splitom kroz ljetno razdoblje).

Ako želite doći u Trogir brodom, bilo u privatnom aranžmanu ili organizirano, postoji direktna veza s talijanskim obalnim gradovima (Ancona, Pescara, Bari ili Venezia), a ako dolazite s vlastitim brodom, provjerite Vaš odjel nautike da bi dobili svježe informacije o marinama, lukama i osigurali smještaj za brod u trogirskom području. Za brodske linije, kontaktiraju vašu pomorsku agenciju za detaljnije rasporede.